Bar & Bistro Potkuri

Virolahdella, Klamilan satamassa palveleva kesäravintola Bistro & Bar Potkuri on innostunut ruuasta, juomasta ja ihmisistä. Se herää henkiin aina kevättalven taittuessa kevääseen, meren laineiden alkaessa liplattaa.

Ravintolan liitutaululta löydät aina päivän menun – sesongin makuja – rehtiä bistroruokaa – käsityönä valmistettua – meiltä Teille.

Bistro & Bar Potkurin tavoitteena on olla ihmisten kohtauspaikka – olohuone johon tullaan viettämään laatuaikaa meren äärellä aina auringon laskuun – kelloon katsomatta.

Baarimme on auki cocktailia kaipaaville tai hyvää olutta janoaville. Uutena asiana terassillemme rakentuva kesäkeittiö, joka palvelee nälkäisiä ja janoisia; huumaava grillintuoksu houkuttelee pistäytymään kauempaakin.

Potkurin kokka on kohti huomista, se halkoo aaltoja ja luo nyt omaa tarinaansa koko miehistön voimalla.

Ruoka

Makumaailmamme on uniikki ja se syntyy Potkurin keittiössä käsityönä. Meillä raaka-aineet ovat arvossaan; suosimme luomua, paikallisuutta sekä lähiruokaa.

Inspiraationsa ruoka saa lapsuuden makumuistoista, Suomen luonnosta, sekä matkoiltamme maailmalla.

Menumme elää ja vaihtelee sesonkien mukaan.

Kesälle 2021 tulossa myös herkullinen TAKE AWAY -menu.

Ajankohtaista

Aurinko höllii ☀️ Helteitä helpottamaan on meillä tekeillä drinkkilistallinen kesäisen rakkaita coktaileja. Huomenna terassin avajaisissa pääsee nautiskelemaan. 👌 Näytä lisääNäytä vähemmän
Avaa Facebookissa
Ylihuomenna lauantaina juhlitaan meidän terassilaajennuksen ja kesäkeittiön avajaisia. Kesäkeittiö terassilla avautuu klo 18:00 ja uuden grillimenun herkkuja pääsee maistelemaan ainakin klo 22:00 saakka (kysynnän mukaan pidempään). 🔥Klo 22 alkaen nautitaan livemusasta! Teitä viihdyttämässä Trio MOJ. Potkurin keittiö on avoinna normaalisti 12:00 – 20:00. Näytä lisääNäytä vähemmän
Avaa Facebookissa
Potkurin päivän spessu on pannuahvenet pottuvoilla. Ai että mitä kesäruokaa. 🎣👌 Näytä lisääNäytä vähemmän
Avaa Facebookissa

Bistro & Bar Potkuri

  • ravintola@bbpotkuri.fi
  • +358 50 3074915
  • Kalasatamantie 148, 49860 Virolahti

Ota yhteyttä