Bar & Bistro Potkuri

Virolahdella, Klamilan satamassa palveleva kesäravintola Bistro & Bar Potkuri on innostunut ruuasta, juomasta ja ihmisistä. Se herää henkiin aina kevättalven taittuessa kevääseen, meren laineiden alkaessa liplattaa.

Ravintolan liitutaululta löydät aina päivän menun – sesongin makuja – rehtiä bistroruokaa – käsityönä valmistettua – meiltä Teille.

Bistro & Bar Potkurin tavoitteena on olla ihmisten kohtauspaikka – olohuone johon tullaan viettämään laatuaikaa meren äärellä aina auringon laskuun – kelloon katsomatta.

Baarimme on auki cocktailia kaipaaville tai hyvää olutta janoaville. Uutena asiana terassillemme rakentuva kesäkeittiö, joka palvelee nälkäisiä ja janoisia; huumaava grillintuoksu houkuttelee pistäytymään kauempaakin.

Potkurin kokka on kohti huomista, se halkoo aaltoja ja luo nyt omaa tarinaansa koko miehistön voimalla.

Ruoka

Makumaailmamme on uniikki ja se syntyy Potkurin keittiössä käsityönä. Meillä raaka-aineet ovat arvossaan; suosimme luomua, paikallisuutta sekä lähiruokaa.

Inspiraationsa ruoka saa lapsuuden makumuistoista, Suomen luonnosta, sekä matkoiltamme maailmalla.

Menumme elää ja vaihtelee sesonkien mukaan.

Kesälle 2021 tulossa myös herkullinen TAKE AWAY -menu.

Ajankohtaista

Nyt kannattaa heittää omat ideat ilmoille ja vastata Aalloilla -tapahtumakyselyyn! Vastanneiden kesken arvotaan lippu ensi kesän festareille 13.8.2022 sekä meidän 50 euron arvoinen lahjakortti. 🥳 (FB ei mukana arvonnassa) KLIKKAA GALLUPIIN 👉 forms.gle/DVwuYssiHWsHjhaK7 👈Vielä olis pari viikkoa aikaa vastata Aalloilla -tapahtumakyselyyn! Jos et ole vielä jättänyt vastaustasi, klikkaa tästä nopeaan gallupiin 👉 forms.gle/DVwuYssiHWsHjhaK7 👈 Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lippu Aalloilla Festareille 13.8.2022 sekä Bistro & Bar Potkurin 50 euron arvoinen lahjakortti, joten nyt kannattaa laittaa omat ideat ilmoille! 😎Kysely suljetaan ja arvonta suoritetaan 1.2.2022. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse sekä Facebook-sivuillamme. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Näytä lisääNäytä vähemmän
Avaa Facebookissa

2 months ago

Bistro & Bar Potkuri
Anna joululahjaksi maistuvia kesäelämyksiä meren äärellä. ⚓🖤 Tilaa lahjakortit kavereille, läheisille, puolisolle tai vaikka ihan itelle, 13.12. mennessä niin saat postitse kortin, jonka asettaa kuusen alle. 🌲 Tilaa kortit haluamillesi summille sähköpostitse: ravintola@bbpotkuri.fi Näytä lisääNäytä vähemmän
Avaa Facebookissa

Bistro & Bar Potkuri

  • ravintola@bbpotkuri.fi
  • +358 50 3074915
  • Kalasatamantie 148, 49860 Virolahti

Ota yhteyttä